ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

”Το Σώμα στον Χώρο” Σεμινάρια εικαστικής φωτογραφίας από τον Βαγγέλη Ρασσιά

Ο γνωστός φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς διοργανώνει μια σειρά από τρία Σεμινάρια εικαστικής φωτογραφίας με θέμα: ‘‘Το Σώμα στον Χώρο” , στο studiorassias Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ποιο θέλουν να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν και στα τρία.

Δείτε τα σεμινάρια:

1. ”Tο Σώμα στον Χώρο” Σεμινάριο εικαστικής φωτογραφίας από Παρασκευή 18/9/2020 και κάθε Παρασκευή, στο #studiorassias με την χορεύτρια Νατάσα Γκάτσιου

φωτογραφίας

2. ”Το Σώμα στον Χώρο’‘ σεμινάρια εικαστικής φωτογραφίας σε χώρους της αρχαιολογίας της βιομηχανίας. Από 19/9/2020 και κάθε Σάββατο με την χορεύτρια Νατάσα Γάτσιου.

φωτογραφίας

3. Σεμινάριο εικαστικής φωτογραφίας με θεματική ”Το Σώμα στον Χώρο’‘ από Κυριακή 20/9/2020 και κάθε Κυριακή Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου σε αρχαιοελληνικούς χώρους της Αττικής. Με την συμμετοχή της Μαίρης Βούλγαρη.


Πληροφορίες studiorassias@gmail.comfb studiorassias 

Κόστος: 100 ευρώ συν ΦΠΑ το καθένα

Info:

Στο studio είναι 18/9 από 5μμ μέχρι 11μμ με 8 άτομα μόνον.

Η χορεύτρια θα παίρνει διάφορες πόζες, χορεύοντας και ποζάροντας σε εικαστικό γυμνό. Άσπρο φόντο, κρίκοι με αλυσίδες σε υφασμάτινα φόντο, σε plongée σε ξύλινο πάτωμα, σε κρεβάτι, σε μαύρο φόντο και σε καμβά. Όλα θα είναι με διαφορετικούς φωτισμούς από 10 φώτα balcrar με όλα τα αξεσουάρ πού χρειάζονται.

Κόστος 100e(+φπα 24%,) προπληρωτέα σε συνάντηση μας που θα γίνει στο studio μία ημέρα πριν την φωτογράφιση.

Η Olympus θα παρέχει μηχανές και φακούς με τεχνική υποστήριξη.

Το όλο σκεπτικό είναι πώς απεικονίζουμε δημιουργικά ένα γυμνό σώμα, σε ένα studio με διαφορετικούς φωτισμούς.

Το δεύτερο σεμινάριο είναι σε εξωτερικούς χώρους μέ υπόβαθρο καί φόντο τήν αρχαιολογία τής βιομηχανίας στήν μετρική γραμμή-ΣΠΑΠ (Σιδηρόδρομοι Αθηνών-Πειραιώς-Πελοποννήσου). Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή Ευταξία- σέ μια εγκαταλελειμένη φυλασσόμενη διάβαση πάνω στις γραμμές σε ανοικτό όρυγμα γραμμής, στην Ν.Πέραμο στό εγκαταλειμένο σπίτι τού φύλακα, και τέλος στο σταθμό στο Καλαμάκι, πριν τον Ισθμό σε παλιά βαγόνια και γραμμές. Πάλι η Οlympus θα είναι μαζί. Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε πώς απεικονίζουμε το γυμνό γυναικείο σώμα στους επιθετικούς όγκους τής βιομηχανίας, τής ιστορικής γραμμής ΣΠΑΠ. Συνάντηση έξω από τα ναυπηγεία Ελευσίνας 8 πμ . Άτομα 15 .Κόστος 100ε. Διάρκεια φωτογράφισης 8 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα για τον Βαγγέλη Ρασσιά ΕΔΩ

Δείτε ακόμη:

Κατρίν Ντενέβ: Όταν τη φωτογράφιζε ο Βαγγέλης Ρασσιάς στις Κάννες…

Tags

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close