Thursday, 9 October 2025

Βασίλης Μπισμπίκης: Ένοχος για το τροχαίο, του επεβλήθη χρηματική ποινή 7.000 ευρώ

Δείτε επίσης

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Μπισμπίκης κρίθηκε ένοχος για το τροχαίο ατύχημα στη Φιλοθέη, με το δικαστήριο να του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ.

Την ενοχή του είχε ζητήσει νωρίτερα η εισαγγελέας ενώ το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα επιχειρήματα που είχε προβάλει ο συνήγορος του ηθοποιού, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε ζητήσει να του επιβληθεί μόνο χρηματική ποινή, να του αναγνωριστούν ο πρότερος έντιμος βίος, αλλά και η προσφορά του στον Πολιτισμό.

Ο ηθοποιός άσκησε έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Ο Μπισμπίκης βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για να δικαστεί για τροχαίο που προκάλεσε στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν μετά από νυχτερινή του έξοδο πήρε σβάρνα αυτοκίνητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Ο ίδιος κατηγορήθηκε για εγκατάλειψη οχήματος, ενώ του είχε επιβληθεί αρχικά πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα.

Οι Αρχές έχουν, επίσης, δεσμεύσει το θηριώδες αγροτικό όχημα με το οποίο, ο ηθοποιός χτύπησε τα αυτοκίνητα στην οδό Δοϊράνης.

Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!