Σας περίσσεψε προζύμι και σκέφτεστε τι να το κάνετε; Υπάρχουν τουλάχιστον 10 τρόποι να το αξιοποιήσετε στην κουζίνα σας και δεν εννοούμε σε ψωμί…
Το προζύμι είναι ένα μείγμα από νερό και αλεύρι που το “ταΐζετε” κάθε μέρα για να αποτελέσει τη βάση για το ψωμί σας. Και επειδή η διαδικασία είναι απαιτητική και χρονοβόρα δεν αξίζει να κάνετε προζύμι μόνο για μια δόση ψωμιού. Άλλωστε και να περισσέψει υπάρχουν τρόποι να το αξιοποιήσετε και για να μην τους ψάχνετε, τους βρήκαμε εμείς για εσάς!
Μάθετε εδώ πως!