9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: 10.000 δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία έζησαν οι 10.000 δρομείς που συμμετείχαν,  την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ.

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, που επέστρεψε ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Με την προστασία και ασφάλεια των συμμετεχόντων να αποτελούν προτεραιότητα, ο εφετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας περιλάμβανε δύο διαδρομές, αντί για τρεις. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αγώνες των 5 και 21 χιλιομέτρων, στους οποίους πήραν μέρος δρομείς που έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Μέλη της ΟΠΑΠ Running Team εμψυχώνουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό των συμμετεχόντων

 Η δρομική γιορτή της Αθήνας άρχισε στις 7:30 το πρωί της Κυριακής, όταν δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 21 χλμ. μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο αγώνας των 5 χλμ. πραγματοποιήθηκε στις 11:45, με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος. Ανάμεσα στους 10.000 δρομείς, που συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές, ήταν και 120 μέλη της ΟΠΑΠ Running Team.

Οι ΟΠΑΠ Champions στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο ΟΠΑΠ ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια όλων των δρομέων, δίνοντάς τους ρυθμό μέσα από μουσική. Παράλληλα, γιγάντιες οθόνες έδειχναν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μέλη της ΟΠΑΠ Running Team

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -