Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αποθέωσε την Κάτια Δανδουλάκη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στις Άγριες Μέλισσες και το Twitter την αποθέωσε για το ταλέντο της.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών, το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε όσοι είμαστε φανατικοί της σειράς ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και οι φλόγες ξεκίνησαν να καίνε στο χωριό. Πανικός επικράτησε για όλους τους κατοίκους και οι αδερφές Σταμίρη αντιμετώπισαν τον χειρότερό τους εφιάλτη. Ο Μελέτης ενορχηστρώνει όλη την επιχείρηση κι η Ανέτ εξοργίζεται μόνο με την ιδέα ότι αυτός θα προκάλεσε την καταστροφή. Όταν όμως ο γιος της, ο Μελέτης, της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους φόνους που έχει διαπράξει εκείνη δεν αντέχει άλλο. Αποφασίζει να αυτοκτονήσει με το ίδιο δηλητήριο που και ο αδελφός της ο Δούκας, σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη αποχαιρέτησε την τηλεοπτική Ανέτ και υποκλίθηκε στο ταλέντο της Κάτιας Δανδουλάκη.

«Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια πραγματική Κυρία! Κάτια Δανδουλάκη ήταν τεράστια η τιμή και η χαρά να συνεργαστούμε μοναδικά δυο χρόνια τώρα. Και σύντομα να ξανασυναντηθουν οι δρόμοι μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook και ανέβασε μια φωτογραφία της Ανέτ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που ζήτησαν να της δώσουν αμέσως το Όσκαρ! Η Κάτια Δανδουλάκη απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

https://twitter.com/wildbeesxrafa/status/1400188575610818560

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -