ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα που θα είναι αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ

Ένα τριώροφο κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Χάρι Πότερ θα ανοίξει σύντομα στη Νέα Υόρκη, με την ονομασία «Potterheads», σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly.

Η έκταση του θα είναι περίπου 2.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα προϊόντα, που έχουν προβληθεί στις διάσημες ταινίες του Χάρι Πότερ. Μερικά από αυτά είναι «μαγικά» ραβδιά, μανδύες σε διάφορα μεγέθη, βιβλία και ταινίες.

Εκτός από την αγορά προϊόντων, ο επισκέπτης θα μπορεί να ζήσει μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες, όμοιες με αυτές που περιγράφονται στα βιβλία της J.K. Rowling. Ένας τηλεφωνικός θάλαμος, που δεσπόζει δίπλα από την τεράστια 3D απεικόνιση του μυθικού φοίνικα Φοξ, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φωτογραφηθεί μέσα του, να παίξει διαδραστικά παιχνίδια και να ζήσει μοναδικές περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.

Σε έναν από τους 115 θεματικούς χώρους, θα μπορεί κανείς να «πετάξει» πάνω από τον Τάμεση ή να ταξιδέψει εικονικά γύρω από το μαγικό σχολείο Hogwarts.

Όπως δήλωσε η Σάρα Ρουτς της Warner Bros«Οι καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και η ποιότητα του design, που είναι εμπνευσμένες από τις ταινίες του Χάρι Πότερ πρόκειται να φέρει μία παντελώς νέα αγοραστική εμπειρία στην πόλη μας. Με περισσότερα από 1.00 προϊόντα και συνδυαστικά με τις εμπειρίες, που προσφέρονται στο κατάστημα, θα διατίθεται κάτι ξεχωριστό για τον κάθε φαν».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button