ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αντετοκούνμπο: Πανηγύρισε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με σημαίες της Ελλάδας και της Νιγηρίας

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Λέικερς έχοντας στον ένα ώμο του την ελληνική σημαία και στον άλλο την σημαία της Νιγηρίας.

Οι Λέικερς κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους με τη νίκη επί των Χιτ στο Game 6, o Κώστας Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος στην Ελλάδα που κατέκτησε τον τίτλο. Μετά τον αγώνα λοιπόν τίμησε το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, όπως και την νιγηριανή καταγωγή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε τα συγχαρητήρια του στον μικρό του αδελφό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Λέικερς.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με την φανέλα των Λέικερς και ο μεγάλος του αδελφός δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανος με αυτό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κώστα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και υπερήφανος για τον αδελφό του.

«Συγχαρητήρια Κώστα, είμαι τόσο χαρούμενος. Είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ για μια ζωή. Αυτός είναι ο τρόπος να εκπροσωπείς την οικογένεια μας και τις χώρες μας».

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button