Sunday, 25 October 2025

Άντζελα Γκερέκου: “Κάποιοι χρησιμοποίησαν ανήθικα μέσα για να με πλήξουν”

Δείτε επίσης

«Στην πρώτη μου προεκλογική εκστρατεία κάποιοι χρησιμοποίησαν ανήθικα μέσα για να με πλήξουν», αποκαλύπτει η Άντζελα Γκερέκου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μέσα από την εκπομπή «Πορτατίφ» της Νάντιας Αϊβάτογλου στην ΚΡΗΤΗ Tv, η οποία αναμένεται να προβληθεί απόψε στις 21:45.

Με αφορμή το βιβλίο της «Γεύσεις και Μνήμες – 30 Κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς», η Άντζελα Γκερέκου παραχωρεί μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής της διαδρομής.

 

Η συζήτηση επικεντρώνεται στη δημόσια ζωή, στη θητεία της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ, καθώς και στη βαθιά σχέση της οικογένειάς της με τον τουρισμό.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην πολιτική της διαδρομή, με την ίδια να μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σκληρές πρακτικές που αντιμετώπισε, λέγοντας πως έχει αποφασίσει να απέχει συνειδητά, καθώς όπως δηλώνει «το πολιτικό σύστημα όπως έχει γίνει δεν καλύπτει τις δικές μου πνευματικές, ψυχικές και ιδεολογικές ανάγκες».

 

Με αφορμή την πολιτική της πορεία, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που βίωσε:«Στην πρώτη μου προεκλογική εκστρατεία κάποιοι χρησιμοποίησαν ανήθικα μέσα για να με πλήξουν», αποκάλυψε η ίδια, περιγράφοντας τις σκληρές πρακτικές που αντιμετώπισε. Παράλληλα, η ίδια τόνισε την απόφασή της να απέχει συνειδητά από το πολιτικό σύστημα: «Το πολιτικό σύστημα όπως έχει γίνει δεν καλύπτει τις δικές μου πνευματικές, ψυχικές και ιδεολογικές ανάγκες». Για το βιβλίο της και τη σχέση με τον πατέρα της, η Άντζελα Γκερέκου δήλωσε: «Παρουσιάζω το βιβλίο μου γιατί είναι μία πρόφαση να μιλώ για τον πατέρα μου», ενώ μίλησε και για το θέατρο και τον κινηματογράφο: «Υπάρχουν πολλοί που δεν έχω δουλέψει και θα το ήθελα».

 

Για τη σύγχρονη μόδα των influencers, η Άντζελα Γκερέκου εκφράζει ξεκάθαρα τον προβληματισμό της, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι έχουν γίνει πολυεκατομμυριούχοι, πουλώντας την προσωπική τους ζωή».

Επιπλέον, η Άντζελα Γκερέκου ανοίγει την καρδιά της για την κοινή της ζωή με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την αγάπη που τους ένωνε για το φαγητό και τις μικρές καθημερινές στιγμές. Μοιράζεται τρυφερές αναμνήσεις, όπως όταν εκείνος μπήκε στην κουζίνα αποκλειστικά για χάρη της, μαγειρεύοντας «αυγά με κόκκινη σάλτσα».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη ξεχωριστή πορεία της κόρης τους, Μαρίας Βοσκοπούλου, με την Άντζελα Γκερέκου να μιλά με ειλικρίνεια και περηφάνια για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, αλλά και για τη δύναμη και την αυτονομία με τις οποίες χάραξε τον δικό της δρόμο.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!