Απογραφή 2021: Παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Παράταση στη δυνατότητα ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Σημειώνεται ότι το αρχικό πλάνο προέβλεπε το στάδιο της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής να λήγει στις 26 Νοεμβρίου.

Η καταχώριση των στοιχείων στην πλατφόρμα

Έναν εξαιρετικά λεπτομερή οδηγό για την πραγματοποίηση της αυτοαπογραφής έχει αναρτήσει η ΕΛΣΤΑΤ στο πλαίσιο της απογραφής του πληθυσμού που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός είναι χωρισμένος σε τρία βασικά βήματα και εξετάζει όλα τα στάδια της αυτοαπογραφής που πραγματοποιείται ψηφιακά. Σε γενικές γραμμές αυτά τα τρία βήματα αφορούν τα εξής:

  • Είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΛΣΤΑΤ, επιλέγοντας το «κουμπί» αυτοαπογραφόμενος και έπειτα χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxis.
  • Εισαγωγή του μοναδικού «Κωδικού Απογραφής» ο οποίος αναγράφεται στον ειδικό φάκελο που σας έχει αποσταλεί.
  • Συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται. Στο έγγραφο της ΕΛΣΤΑΤ αναφέρονται ακριβώς όσα πρέπει να προσέξετε κατά τη διαδικασία της συμπλήρωσης, όπως η αποθήκευση των στοιχείων αλλά και η οριστική υποβολή της αυτοαπογραφής.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον οδηγό της αυτοαπογραφής με λεπτομέρειες για κάθε βήμα της διαδικασίας.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -