Wednesday, 4 November 2025

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Το μήνυμα Τατούλη

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές των κορυφαίων Σχολών Δημοσιογραφίας: NEW MEDIA STUDIES του Σταμάτη Μαλέλη και ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που ανήκουν στον εκπαιδευτικό κόμβο Training HUB. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στοTraining HUB. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR . * Οι δημοσιογράφοι του αύριο. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Μια ιδιαίτερα «αιχμηρή» δήλωση για τα 52 έτη από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας επέλεξε να κάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης.

Του Σταύρου Μαρινόπουλου

Ο γνωστός πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επέλεξε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα απέναντι στη «γαλάζια» κρατική διοίκηση και να ζητήσει μια αλλαγή στις υπάρχουσες πολιτικές ισορροπίες.

Ακολουθούν όλα όσα μοιράστηκε δημόσια:

«Η σημερινή επέτειος των πενήντα δύο (52) χρόνων από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν προσφέρεται για βαρύγδουπες δηλώσεις και επικοινωνιακά σόου, αλλά για αυτοκριτική και προβληματισμούς.

Η αλαζονική και επικίνδυνη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπονομεύει συστηματικά τα θεμέλια της μεταπολιτευτικής μας πορείας, μετατρέποντας τη Χώρα σε ένα «κλειστό κλαμπ εξουσίας», με πρωταγωνιστές τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Ένα σύστημα που αδιαφορεί για τα προβλήματα, την ανασφάλεια των πολιτών και για τα εθνικά μας συμφέροντα, από το Κυπριακό μέχρι το Αιγαίο και τη Θράκη. Μια Δημοκρατία χωρίς εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη είναι μια Δημοκρατία ακρωτηριασμένη.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου. Είναι ευθύνη των πολιτών να ανατρέψουν την σημερινή επικίνδυνη και ζοφερή πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα μας».


ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ «BEST NEWS» ΕΔΩ

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!