ΧΟΡΟΣ

Αποκλειστικά: Πάνος και Φώτης Μεταξόπουλος σε ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο στο γάμο του (video)

Ένας γάμος κινηματογραφικός!

Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος, Πάνος Μεταξόπουλος χόρεψε ένα συγκλονιστικά υπέροχο ζεϊμπέκικο με τον πατέρα του Φώτη Μεταξόπουλο στο γάμο του!

Πατέρας και γιος, οι δύο μετρ στο είδος τους, κορυφαίοι και επιτυχημένοι και οι δύο, μας συγκινούν να τους βλέπουμε μαζί να δίνουν “ρεσιτάλ” χορού σε μια τόσο έντονα ευχάριστη στιγμή της ζωής τους.

Ακούμε τον Πάνο να λέει στον πατέρα του ενώ χορεύει το Νύχτωσε χωρίς Φεγγάρι:

“Μεταξόπουλε ακίνητος! Μείνε εκεί όπως είσαι. Μείνε”!

Και αμέσως ορμάει στο χορό μαζί του! Τον καθοδηγεί σε φιγούρες κι ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο “μεγάλος μετρ” ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του “μικρού μετρ”, του γιου του!

Απολαύστε τους σε ένα αποκλειστικό βίντεο:

Μεταξόπουλος

Ο γνωστός και επιτυχημένος Έλληνας χορογράφος, Πάνος Μεταξόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική Φατούρου στο αγαπημένο τους μέρος στο Αγκίστρι.

Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου 2019, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι, σε κλειστό κύκλο.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου, Κίμωνας Σπανόπουλος με τη σύζυγό του Ζωή, ενώ η νύφη Αγγελική Φατούρου, εντυπωσίασε με το λευκό μίνι νυφικό της!

Το γαμήλιο πάρτυ με λίγους και εκλεκτούς φίλους του ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, έγινε στην Απόνησο (ιδιωτικό νησί).
Την επιμέλεια και διοργάνωση είχε η εταιρία Orama Events.

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Μεταξόπουλος

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button