Αρκούδα βρήκε GoPro, την άνοιξε και τράβηξε βίντεο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας φαίνεται πώς μπήκε μία αρκούδα καθώς ανακάλυψε μια GoPro.

Κατά τη διάρκεια κυνηγιού με τόξο στο Wyoming των ΗΠΑ, ο Dylan Schilt βρήκε λοιπόν μία χαμένη GoPro, η οποία φαινόταν πως βρισκόταν εκεί για μήνες. Όταν γύρισε στην καλύβα του και έβαλε την GoPro για φόρτιση, έριξε μια ματιά στα video που είχε καταγράψει και δεν πίστευε στα μάτια του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Dylan δεν ήταν ο πρώτος που βρήκε τη χαμένη GoPro. Ένα από τα videos που περιείχε, έδειχνε μία μαύρη αρκούδα η οποία βρήκε την κάμερα και έπαιζε μαζί της, ενώ με έναν εκπληκτικό συνδυασμό πιθανοτήτων την άνοιξε και ξεκίνησε να καταγράφει video.

Τα πλάνα δείχνουν την αρκούδα να χτυπά την GoPro με τα χέρια της και ακόμα και να την κουβαλά με το στόμα της. Σε ένα ακόμα τερτίπι της τύχης, η αρκούδα στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό selfie video.

Εντέλει, βαριέται και την αφήνει στο έδαφος, στο σημείο που τη βρήκε αργότερα ο Dylan. Το γεγονός πως υπάρχει χιόνι στο έδαφος αλλά όχι στα δέντρα κάνει τον Dylan να πιστεύει πως πρόκειται για αρχές της άνοιξης.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=35f99FRVGiU

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -