Αύριο η επανεκκίνηση σε τρένα και προαστιακό – Τα δρομολόγια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Από αύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου θα γίνει επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων και του προαστιακού.

Ειδικότερα, χθες, Δευτέρα 20 Μαρτίου κατόπιν συνεδρίασης του Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας Σιδηροδρόμων με αντικείμενο τα μέτρα για την ασφαλή διέλευση των τρένων αποφασίστηκε πως στο εξής οι αμαξοστοιχίες θα κινούνται σε διαφορετικές ώρες τη νύχτα, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο να διασταυρωθούν σε σημεία όπου υπάρχει μονοδρόμηση της γραμμής.

Ακόμη, σε όλα ανεξαιρέτως τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού θα υπάρχουν αυστηρά δύο μηχανοδηγοί και τουλάχιστον ένας συνοδός. Ακόμη, θα τοποθετούνται δύο σταθμάρχες σε σταθμούς που ήταν ως τώρα ένας.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα της πυρασφάλειας και της πυρανίχνευσης στις σήραγγες, οι ραδιοεπικοινωνίες και ο φωτισμός στις σήραγγες. Επί των ζητημάτων αυτών, πάρθηκε η απόφαση να γίνονται ασκήσεις ετοιμότητας τόσο επί χάρτου όσο και στο πεδίο. Στις ασκήσεις αυτές θα συμμετέχουν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Ποια είναι τα δρομολόγια που εκκινούν από την Τετάρτη 22 Μαρτίου

  • Ο προαστιακός Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Λιόσια – Χαλκίδα
  • Το τμήμα Θεσσαλονίκη – Φλώρινα & Δράμα
  • Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη
  • Προαστιακός Πάτρα – Ρίο

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -