Αυτά τα κουνελάκια πιστεύουν ότι αυτό το Golden Retriever είναι η μητέρα τους

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Αυτά τα τέσσερα αξιολάτρευτα κουνελάκια τώρα πιστεύουν ότι αυτό το Golden Retriever είναι η μητέρα τους.

Συχνά, όταν μεταφέρονται στις σωστές συνθήκες, τα ζώα μπορούν να ταυτιστούν ακόμη και αν είναι αντίθετα με τη φυσική τους κλίση. Στην πραγματικότητα, έχουν βρεθεί πολλές περιπτώσεις, από γάτες και ποντίκια, έως μεγάλες γάτες και ελάφια, μέχρι αρκούδες και σκύλους, που τα πήγαν καλά αφού βρέθηκαν σε ασυνήθιστες συνθήκες. Αυτό ισχύει σίγουρα για τον Bailey , ένα χρυσό retriever , και τους τέσσερις συντρόφους του .

Όταν τα μωρά κουνελάκια μεταφέρθηκαν στο σπίτι του Bailey ήταν μόλις 22 ημερών, τους έριξε αμέσως μια ματιά με αγάπη, βλέποντάς τους ως μικροσκοπικούς γούνινους συγκάτοικους  που χρειάζονται προστασία και ανατροφή. Του άρεσε επίσης να παίζει  μαζί τους. Τα κουνελάκια αγάπησαν και αυτά την αγκαλιά του Bailey σα να ήταν η μητέρα τους, και είναι πολύ πιθανό τα κουνελάκια να θεωρούν τον Bailey ως γονέα τους .

Τα μωρά θα μεγαλώσουν τώρα με τον Bailey στο πλευρό τους.

http://https://www.youtube.com/watch?v=WWQ2Xl9Se74

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -