Χάρι Πότερ: Δείτε το τρέιλερ του reunion με τους πρωταγωνιστές στο Hogwarts

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Τo HBO Max κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το reunion από την εικοστή επέτειο του πρώτου κινηματογραφικού Χάρι Πότερ: «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ να επιστρέφουν στο «μυθικό» σχολείο μαγείας του Hogwarts. 

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί και οι συντελεστές των οχτώ ταινιών θα συναντηθούν ξανά, την Πρωτοχρονιά, σε μία πολυαναμενόμενη συνάντηση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος» είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες των σινεμά τον Νοέμβριο του μακρινού 2001. Τώρα, οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν, συζητούν, θυμούνται και συγκινούνται μπροστά στο φακό, σε μία νοσταλγική παραγωγή που γυρίστηκε στα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο.

Από τον «φακό» παρελαύνουν όλοι οι μικροί (τότε) και μεγάλοι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους ήρωες των βιβλίων φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Από την Χελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Τζέισον Άιζαακς, ως τον Γκάρι Όλντμαν, τον Τομ Φέλτον και τον μνημειώδη Βόλντεμορτ Ρέιφ Φάινς, το καστ επιστρέφει στο πλατό για μία τελευταία, ενδεχομένως φορά.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -