ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χίος: Έκθεση Προσωπογραφιών και Κειμένων για το ’21

Η Επιτροπή Επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Χίου θα παρουσιάσει περιμετρικά στον Δημοτικό Κήπο την  Έκθεση Προσωπογραφιών και Κειμένων με τίτλο «Η Ιστορία έχει όνομα…». 

Παρουσιάζονται  ήρωες της Εθνικής  Παλιγγενεσίας του 1821  όπως επίσης και  προσωπικότητες οι οποίες σφράγισαν με το κύρος, την συμμετοχή και την δράση τους τον Αγώνα της Απελευθέρωσης. Η Έκθεση διανθίζεται  με κείμενα και ποιήματα.

Ένα μέρος της έκθεσης θα επεκτείνεται και στην οδό Απλωταριάς.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 στις 12.15 μ.μ., αμέσως μετά την έπαρση της Επετειακής Σημαίας και το τρισάγιο στον ανδριάντα του Κανάρη, στο πεζοδρόμιο του δημοτικού Κήπου απέναντι από το Ηρώο των Σφαγών,

Επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος έκθεσης των προσωπογραφιών λόγω των δυσκολιών που δημιουργεί η πανδημία και η Επιτροπή θεώρησε αναγκαίο να υπάρξει μία δράση σε δημόσιο χώρο για να γιορτάσουμε με κάποιο τρόπο τις ημέρες αυτές της Εθνικής Γιορτής και μάλιστα σε επετειακή χρονιά.

Η έκθεση, προγραμματίζεται, να παραμείνει στον χώρο αυτόν μέχρι τα μέσα Μαΐου.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button