Δείτε τον ελέφαντα που καθοδηγεί τον τυφλό φίλο του στο φαγητό τους

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
O ελέφαντας «Chana» καθοδηγεί τον τυφλό φίλο του «Ploy» για να βρει το γεύμα του.

Μία ακόμα απόδειξη του πόσο ξεχωριστοί είναι οι ελέφαντες αποτελεί και το βίντεο όπου ο «Chana» καθοδηγεί ένα άλλο τυφλό ελέφαντα και από τα δύο μάτια, τον «Ploy» για να βρει το γεύμα του και να το φάει.

Αυτή η υπέροχη πράξη συνέβη στο Elephant Nature Park στην Ταϊλάνδη. Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 16.000 προβολές και δημοσιεύτηκε από τον Lek Chailert ιδρυτής του Save Elephant Foundation.

Πολλοί χρήστες σχολίασαν: «Πρέπει οι άνθρωποι να παραδειγματιστούν από τα ζώα και να ξεκινήσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -