ΖΩΑ

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες στολή! Φύλακας προστατεύει σκύλο από την βροχή(pic)

Ο άνδρας ήθελε να προστατεύσει τον σκύλο από την βροχή γιατί όπως είπε «κανείς δεν ξέρει πως νιώθουν». Ένας φύλακας έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, λόγω της καλοσύνης του και της αγάπης του για τα ζώα.

Συγκεκριμένα ο άνδρας συγκίνησε μεγάλο μέρος του κόσμου μετά από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τη στιγμή που κρατούσε μια ομπρέλα πάνω από ένα σκυλί έξω από ένα από σούπερ μάρκετ.

Η ανιδιοτελής και ευγενική χειρονομία έγινε viral στο Twitter αφού ο καλλιτέχνης τατουάζ Mel Gracie ανήρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό της.

«Δεν ξέρετε ποτέ πώς αισθάνονται τα σκυλιά για τη βροχή», είπε ο φύλακας, όπως έγραψε στην ανάρτησή της.

Το tweet έφτασε πάνω από 118.000 likes και πάνω από 15.000 retweets.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ανάρτηση κοινοποίησε και η η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο άνδρας με τίτλο «δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα».

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Σχετικά άρθρα

Back to top button