ΕΡΓΑΣΙΑ

Διάκριση της Λουξ στα Diamonds of the Greek Economy

Λουξ διακρίθηκε για ακόμα μια χρονιά στα Diamonds of the Greek Economy 2019 αποσπώντας σχετικό certificate στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens.

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών. Οι βραβευθείσες εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Λουξ προέκυψαν έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση 10.000 (εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών) επιχειρήσεων.

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, έστειλαν οι συμμετέχοντες στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019, παρουσία πάνω από 600 επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του πρώην αν. υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι βραβευθέντες ανακοίνωσαν δεκάδες επενδυτικά σχέδια τα οποία υλοποιήθηκαν ή ευρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκαν σε σημαντικά προγράμματα αύξησης του αριθμού των εργαζομένων και εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, ενώ μίλησαν για τις κινήσεις τόνωσης της εξωστρέφειάς τους και ανοίγματος νέων αγορών στο εξωτερικό.

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 (εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών) επιχειρήσεων η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών. Η όλη αξιολόγηση έγινε από το επιτελείο της New Times και την διαδικτυακή τράπεζα πληροφοριών Νew Times List, η οποία ενημερώνεται καθημερινά και στην οποία εμπεριέχονται στοιχεία 20.000 εταιρειών.

Στην εκδήλωση παρενέβησαν οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Τρύφων Αλεξιάδης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ, Σταύρος Κωνσταντάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Βασίλης Σπανάκης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τέα Αντωνίου, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Παραγωγής.

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button