ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμαρχος Χίου και Δήμαρχος Οινουσσών συναντήθηκαν για τη δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γιώργο Δανιήλ, όπου συζήτησαν νευραλγικά θέματα, ανάμεσα τους και η δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν αναλυτικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Χίο και τις Οινούσσες με κύρια ζητήματα την πορεία της πανδημίας και τα τεχνικά έργα.

Ειδικότερα, τέθηκε επί τάπητος και το ζήτημα του αναπτυξιακού οργανισμού το οποίο κρίνεται ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη όχι μόνο της Χίου αλλά και των Οινουσσών και των Ψαρών.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Οινουσσών δεν έκρυψε την ανησυχία του αναφορικά με την καθυστέρηση και τα εμπόδια που συναντά η δημιουργία του ΑΟΤΑ.

Το γεγονός αυτό ελλοχεύει τον κίνδυνο για την τεχνική υποστήριξη αλλά και τις υπηρεσίες δόμησης σε Οινούσσες και Ψαρά, παρόλο που υπάρχει και το όραμα, και οι ιδέες αλλά και τα εργαλεία για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά.

Ο Δήμαρχος Χίου από την πλευρά του τόνισε ότι με κάθε δύναμη και μέσο θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του ΑΟΤΑ που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τα έργα ανάπτυξης και προόδου των Δήμων μας.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button