Δήμος 3Β: Εκδήλωση για την ανθρώπινη επικοινωνία «Μ’ ακούς; Γιατί δεν μ’ ακούς;»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη ∆ιεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Μ’ ακούς; Γιατί δεν μ’ ακούς;». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 18.30 στον εξωτερικό χώρο, πλησίον της Πνευματικής Εστίας στη Δ.Ε. Βούλας (Αγίου Ιωάννου 1 & Ζεφύρου 2). 

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, με εισηγήτριες την Ανθρωπολόγο και Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια (BSc, EAP) κα Μαριλένα Ρωμυλίου και τη Ψυχολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας (BSc, MA, PgDip), κα Ζιζέλ Ζαμπάν, έχει ως στόχο να βοηθήσει μικρούς και μεγάλους στο να αντιληφθούν τι συμβαίνει όταν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν και στο να αφουγκραστούν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να φτάσουν πιο κοντά στον εαυτό μας και τον άλλο.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -