Δήμος Αμοργού: Το Κέντρο Υγείας αποκτά μοριακό αναλυτή για τεστ COVID-19

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Κέντρο Υγείας του νησιού αποκτά Μοριακό Αναλυτή μετά από απόφαση της 2ης ΥΠΕ, που έκρινε αναγκαία τη μεταφορά εξοπλισμού στην Αμοργό για την διενέργεια τεστ COVID 19.

Οι συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥ Αμοργού, για ενίσχυση της υγειονομικής θωράκισης της Αμοργού την τρέχουσα τουριστική περίοδο αποδίδει καρπούς.

Η έναρξη της τουριστικής σαιζόν θα βρει πιο ασφαλείς κατοίκους και επισκέπτες στην Αμοργό καθώς με την τοποθέτηση του Μοριακού Αναλυτή στο Κέντρο Υγείας τα αποτελέσματα του σχετικού τεστ θα βγαίνουν άμεσα.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό που κατανόησαν τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας και προχώρησαν σε αυτή την σημαντική απόφαση για το νησί μας. Η Αμοργός θωρακίζεται έμπρακτα για την επανεκκίνηση του τουρισμού και μεγιστοποιεί την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών, πάντα με την τήρηση από όλους μας των προβλεπόμενων μέτρων. Σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα  πετύχουμε την ασφαλή επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του νησιού μας»

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -