ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Γλυφάδας: Τριπλή βράβευση στα Best City Awards 2020

Τρία βραβεία –ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο- απέσπασε ο Δήμος Γλυφάδας στα Best City Awards 2020. Χρυσό έγινε το Drive In Φεστιβάλ, αργυρή η ψηφιακή αποτύπωση της ανακύκλωσης, χάλκινο το Open Mall της Μεταξά.

«Πίσω από κάθε βραβείο κρύβονται τεράστιες προσπάθειες και πολλοί μικροί ήρωες. Έτσι και φέτος, στην τριπλή βράβευση του Δήμου Γλυφάδας στα Best City Awards 2020, που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Πίσω από το βραβείο για το πρώτο Drive In Φεστιβάλ, εκατοντάδες ώρες προετοιμασίας και αγωνίας για την επιτυχία του εγχειρήματος. Πριν από το βραβείο για το Open Mall, καθημερινή δουλειά με μελέτες, διαγωνισμούς και εργασίες επί μήνες – εν μέσω της πανδημίας – για να μεταμορφωθεί όλη η Μεταξά. Η βράβευση για την ψηφιοποίηση 1.500 σημείων ανακύκλωσης στη Γλυφάδα αποτυπώνει τη μεθοδική και επίπονη προετοιμασία από τους τομείς καθαριότητας και πληροφορικής του Δήμου μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους – στη δημοτική μας ομάδα και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, στους εργαζομένους, στους συνεργάτες μας. Ευχαριστούμε και φέτος τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή του Best City Awards 2020. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Άννυ Καυκά –η οποία ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης το 2020 είχε οργανώσει το πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής αποτύπωσης, το οποίο και βραβεύτηκε- εικονίζονται στο Δρόμο των Ποιητών, τον πεζόδρομο της Λαμπράκη, ένα κομβικό σημείο της πόλης μας, που αποτελεί ενιαίο σύνολο με το εμπορικό κέντρο της Μεταξά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button