ΣΠΙΤΙ

Το διάσημο στενό σπίτι στο Λονδίνο πωλείται για 1 εκατομμύριο ευρώ

Το πιο στενό σπίτι στο Λονδίνο πωλείται για περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ (950 χιλιάδες αγγλικές λίρες). Τοποθετημένο σε μία γειτονιά στο Δυτικό Λονδίνο, το στενό οίκημα έχει πλάτος μόλις 1,82 μέτρα, λόγω όμως των πέντε ορόφων του καλύπτει συνολικά 96 τετραγωνικά μέτρα.

Το σπίτι πωλείται από το μεσιτικό γραφείο Winkworth, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Φωτογραφία: Winkworth Estate Agency
Φωτογραφία: Winkworth Estate Agency

«Η λέξη ‘μοναδικό’ είναι πολυχρησιμοποιημένη, ειδικά από τα μεσιτικά γραφεία. Ίσως αυτή η υπερβολική χρήση είναι ο λόγος που αυτή η λέξη μοιάζει τόσο ανεπαρκής όταν μιλάμε αυτή τη πραγματική ξεχωριστή ιδιοκτησία που, παρά την περίεργη εξωτερική του εμφάνιση κάνει τη ζωή πολύ εύκολη. Με πλάτος 1,82 μέτρα και δομημένο σε πέντε ορόφους αυτό το υπέροχο σπίτι αποτελεί ευέλικτο κατάλυμα που λειτουργεί λίγο πολύ όπως ένα πολυτελές σκάφος» αναφέρει η περιγραφή του μεσιτικού γραφείου.

Το στενό σπίτι έχει σύστημα κεντρικής θέρμανσης, παρκέ πάτωμα, ένα πρωτότυπο deco μπάνιο, μία ταράτσα για να προσκαλείτε επισκέπτες καθώς και μία ιδιωτική αυλή με κήπο.

Φωτογραφία: Winkworth Estate Agency
Φωτογραφία: Winkworth Estate Agency

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button