ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Διαδικτυακές ομιλίες από το «Κέντρο φ»

Το «Κέντρο φ», σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης,  πραγματοποιεί μια σειρά δωρεάν μηνιαίων διαδικτυακών ομιλιών με θέματα ψυχικής υγείας που ξεκίνησαν στις 31 Μαρτίου 2021 και τελειώνουν στις 25 Αυγούστου 2021.

Το «Κέντρο φ» αποτελεί μια σύμπραξη νέων επιστημόνων ψυχικής υγείας που ξεκίνησε τη δράση του τον Οκτώβριο του 2017, με στόχο την αναχαίτιση των αρνητικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στον ψυχισμό των ηλικιωμένων ανθρώπων, πραγματοποιώντας ενημερωτικές δια ζώσης ομιλίες σε πάνω από 38 ΚΑΠΗ των δήμων της Αττικής. 

Στις διαδικτυακές ομιλίες ενημέρωσης μπορούν να συμμετέχουν οι ωφελούμενοι του ΚΑΠΗ, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και γενικότερα κάθε ενδιαφερόμενος δημότης άνω των 60 ετών. 

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα, εφόσον προκύψει ανάγκη και έπειτα από συνεννόηση, εξειδικευμένης τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης των ενδιαφερόμενων συμμετεχόντων στη δράση έως και τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Οι διαδικτυακές ομιλίες ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom στον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/7226839136?pwd=WXd5SzlXOUFyWGhyS1hHV1pEN2Y4UT09 

και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 

  • Τετάρτη 25/08/2021 και ώρα 13:00: Μοναξιά και Κοινωνική Απομόνωση-Συνέπειες και Τρόποι Αντιμετώπισης.

Οι κωδικοί για τη σύνδεση στη διαδικτυακή ομιλία μέσω της πλατφόρμας Zoom είναι: 

Meeting ID: 722 683 9136

Password: 149533

Επίσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UC8GSIAJAET6BNl9KKhFA5Lw

Πληροφορίες: Απόστολος Μάρης, τηλ. 22810-81001

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button