ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος της Γερμανίας έκανε δωρεά 100 κουκέτες στο Δήμο Χίου

Εκατό (100) συναρμολογούμενες κουκέτες για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας παρέλαβε ο Δήμος Χίου από το Δήμο St. Ingbert της Γερμανίας.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου κ. OliverStӧlz και κ. MarenSchulz από κοινού με τη Διευθύντρια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης από το Γραφείο Αθηνών και το Συντονιστή Έργου  κ. κ. Μαρία – Λουίζα Μαντζαφλάρη και Δημήτριο Σωπίκη επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ναυτιλίας και Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστα Βεργίνα και το Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνιο Ζερβάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δήμου του St. Ingbertμε τον οποίο συνεχίζονται οι καλές σχέσεις και η επικοινωνία εδώ και χρόνια. Είναι,όπως τόνισε, ιδιαιτέρως σημαντική η συνεργασία των δήμων της Ευρώπης έναντι στη δοκιμασία του κορονοϊού και με δεδομένο το τεράστιο βάρος που σηκώνουν τα νησιά και η Χίος με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Σε αυτήν τη βάση επισφραγίστηκε ακόμα μία φορά η θετική διάθεση επικοινωνίας με γερές βάσεις συνεργασίας των δύο δήμων αλλά και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Τέλος, οι επισκέπτες μας εξέφρασαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο και το Δήμο γενικότερα για την φιλοξενία που τους έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button