Δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και η κόρη της δεν σταματούσε να μιλά!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια δημοσιογράφος του BBC που ετοιμαζόταν για το ρεπορτάζ της για την Eurovision, προκάλεσε γέλια στους χρήστες των social media, με ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της να μην την αφήνει σε ησυχία.

Η Άννα Χόλιγκαν, η οποία είναι η ξένη ανταποκρίτρια του BBC στη Χάγη, μοιράστηκε στο Twitter τα αποτελέσματα από τις προσπάθειές της να προβάρει ένα κομμάτι μπροστά στην κάμερα, γράφοντας: «Ω, η χαρά της έκτακτης είδησης σε μια μέρα χωρίς σχολείο».

Κατά τη διάρκεια του σύντομου βίντεο, η Άννα φαίνεται να προσπαθεί να ενθαρρύνει την κόρη της Ζένα, να καθίσει πίσω στο καροτσάκι της, ώστε να μην είναι ορατή στην κάμερα, λέγοντας: «Μωρό μου, κάτσε πίσω και μίλα με την Έλσα, πίσω από το μαντήλι, μόνο για ένα λεπτό».

Η 4χρονη όμως φαίνεται αποφασισμένη να τραβήξει την προσοχή της μητέρας της, βγάζοντας το κεφάλι της εκτός του καροτσιού και φωνάζοντας: «Μαμά!».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η δημοσιογράφος φαίνεται να προσπαθεί να προβάρει ένα κομμάτι για τις ειδήσεις των 10 σχετικά με τις αλλαγές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο ενώ οι ημιτελικοί είναι σήμερα και την Πέμπτη.

Η Άννα Χόλιγκαν δημοσίευσε το πλήρες βίντεο από το ρεπορτάζ στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Και εδώ είναι όλο το πακέτο πριν το κόψιμο. Εάν δεν το ξέρατε ότι ήταν στο καροτσάκι, θα το καταλαβαίνατε; 4,5 χρόνια να παλεύεις να ισορροπήσεις τη δουλειά και το παιδί και ακόμη να μην τα έχεις καταφέρει, μήπως κάποιος το έχει κάνει;».

Οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν με το βίντεο, με κάποιον να γράφει: «Είσαι ο ήρωάς μου! Σας αγαπώ και τις δύο» ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ποιος νοιάζεται για τη Eurovision. Δώστε στο κορίτσι το πλήρες πρόγραμμα». Ένας τρίτος ανέφερε: «Το παιδί σας είναι πολύ έξυπνο. Βοήθησε στη μετάδοση των ειδήσεων» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ένας εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος»

Πάντως, αναμφισβήτητα μακράν το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών από παρέμβαση παιδιού εν ώρα ρεπορτάζ ή δελτίου, ήταν αυτό του καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι την ώρα που μιλούσε ζωντανά σε δελτίο του BBC, όταν ξαφνικά εισέβαλαν τα παιδιά του, με την σύζυγό του να τρέχει να τα μαζέψει.

http://https://www.youtube.com/watch?v=Mh4f9AYRCZY

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -