ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δώρα στους μικρούς ασθενείς από τον Δήμο Παύλου Μελά

Μια ευχάριστη πασχαλινή έκπληξη περίμενε τους μικρούς ασθενείς της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ της Θεσσαλονίκης, τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου.

Τα νοσηλευόμενα παιδιά παρέλαβαν πολύχρωμα κουτιά με όμορφα δώρα, προσφορά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά.

Τα δώρα, που μοιράστηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό μαζί με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενθουσίασαν τους μικρούς ασθενείς. Με μεγάλη χαρά, τα παιδιά παρέλαβαν από ευφάνταστες λαμπάδες, αβγά και πασχαλινές κάρτες μέχρι βιβλία με παραμύθια και χρήσιμα δώρα όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν και αντικουνουπικά προϊόντα.Τα παιδικά δώρα παρέδωσε στην προϊσταμένη της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη και την αναπληρώτρια προϊσταμένη Τρανή Σαβλάκη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, συνοδευόμενη από τα στελέχη του Τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθηνά Παπαποστόλου-Μπενέκη και Γιώτα Καλλέργη.

Κατά την επίσκεψή της, η αντιπροσωπεία του Δήμου Παύλου Μελά εξέφρασε τις ευχαριστίες της για το έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας και μετέφερε ευχές στους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button