ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν rapid test σε όλους τους κατοίκους της Γλυφάδας

Drive through εξέταση για τον κορονοϊού, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, στις 28 Νοεμβρίου. Δωρεάν για όλους!

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 στη διενέργεια drive through rapid test σε όλους τους κατοίκους της πόλης, που το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15). “Μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας με την αγαστή συνεργασία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί τα τεστ στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: “Ελάτε με το αυτοκίνητό σας και θα σας περιμένει εκεί η κινητή μονάδα τεστ κορονοϊού. Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ μπορούμε, εντός του ωραρίου αυτού.

Δωρεάν rapid test

Δωρεάν rapid test

Πολύ σημαντικές επισημάνσεις:

Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ, θα σας ζητηθεί.

Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.

Να είστε μέχρι δύο ενήλικες σε κάθε αυτοκίνητο (περισσότερα άτομα επιτρέπονται μόνο αν είναι παιδιά).

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και τον αρμόδιο αντιδήμαρχό μας Νίκο Βρυζίδη για το συντονισμό του εγχειρήματος αυτού.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων για να κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά η όλη διαδικασία, που είναι σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για την πόλη μας για να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο”.

Δωρεάν rapid test

Εξαιρετικά χαμηλό το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα

Μόλις 2 στα 870 rapid tests που διενεργήθηκαν σήμερα στη Γλυφάδα, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Πρόκειται για δύο άνδρες με μέση ηλικία τα 52 έτη.

«Μια καλή είδηση είχαμε σήμερα. Πραγματοποιήθηκε το πρωί drive through εξέταση για τον κορονοϊό, μέσω αυτοκινήτου δηλαδή, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, δωρεάν για όλους. Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν πολύ. Από τους 870 συμπολίτες μας που έκαναν το τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικοί.

Δωρεάν rapid test

Πρόκειται για δύο άνδρες με μέση ηλικία τα 52 έτη. Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη μας και την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο ακόμα αυστηρά, για να παραμείνει χαμηλά το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα. Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το εξαιρετικά ικανό και ευγενικό προσωπικό του. Δεν ήταν καθόλου απλή η επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια μέσα σε πέντε μόλις ώρες, ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα».

«Είμαστε ο πρώτος δήμος που ξεκίνησε τη διενέργεια αυτού του τεστ και είναι μεγάλη μας χαρά που το αγκάλιασε ο κόσμος και είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση. Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να διαπιστώσουμε ποιο είναι το επιδημιολογικό φορτίο στην πόλη μας, μια πόλη με πολύ τουρισμό, πολλά μαγαζιά και μεγάλη κίνηση. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ αισιόδοξα και ενθαρρυντικά για την πόλη μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης, που είχε τον συντονισμό της δράσης.


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button