ΕΚΤAΚΤΟ: Πυροβολισμοί σε πάρκινγκ στον Πειραιά – Φωτο (Προσοχή! Κλειστοί οι γύρω δρόμοι)

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά για πυροβολισμούς. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο με πυροβολισμούς σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους.

Η επικαιρότητα βομβαρδίζει την καθημερινότητά μας με αρνητικές ειδήσεις και εμείς στο BestNews.GR οφείλουμε τουλάχιστον να είμαστε χρήσιμοι και να σας ενημερώνουμε σε τέτοιες άσχημες αδιανόητες καταστάσεις με χρηστικές πληροφορίες. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα λεπτά και υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση καθώς οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους 147 σε πάρκινγκ, σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα πολύ βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας 55χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα αλβανικής καταγωγής περίπου 40 ετών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ βαριά, όπως λένε οι ίδιες πηγές.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έχει συλληφθεί ο άντρας ο οποίος φέρεται να άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα σε πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Πραξιτέλους 147 σε πάρκινγκ στον Πειραιά και ο τραυματίας μεταφέρεται στο Τζάνειο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πιθανότατα είναι υπάλληλος του πάρκινγκ.

Στην συνέχεια ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα και ο θύτης γνωρίζονταν και φέρονται να διαπληκτίζονταν συχνά.

Το πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147
Το πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι ο 55χρονος, ελληνικής καταγωγής άνδρας – κάτοικος Πειραιά, πυροβόλησε τον υπάλληλο του πάρκινγκ αλβανικής καταγωγής, έξω από πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους 147 σημαδεύοντάς τον στον κεφάλι. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 40 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -