ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΖΩΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Πράξη αλληλεγγύης για τα αδέσποτα ζώα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων την Κυριακή 4 Απριλίου, συγκεντρώνει τροφή και κλινοσκεπάσματα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Τα συγκεντρωθέντα θα διατεθούν στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. στοχεύει, μέσω της εν λόγω δράσης, να σταθεί αρωγός στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να εξασφαλίσει τροφή και όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα αδέσποτα ζώα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει εμπράκτως τη στήριξη του στους τετράποδους φίλους μας, προχωρώντας αφενός στην επανεκκίνηση της Κυνοφιλικής Ομάδας (Κ-9) Έρευνας και Διάσωσης του Ε.Ε.Σ, στόχος της οποίας είναι να συνδράμει τον ελληνικό στρατό, την αστυνομία και τις τοπικές αρχές, σε έρευνες διάσωσης αγνοουμένων και αφετέρου υλοποιεί τη δράση «Υπηρεσία περιπάτου για Ζώα Συντροφιάς», κατά την οποία Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. αναλαμβάνουν τον περίπατο κατοικίδιων όσων νοσούν και βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Covid-19 αλλά και πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η συλλογή τροφής και κλινοσκεπασμάτων πραγματοποιείται καθημερινά και ώρες 8-2 μ.μ. στη Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ., Άστρους 111, Κολωνός, Τηλ.: 2105147300.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button