ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΤΑ: Ειδική έκδοση γραμματοσήμων για το #metoogreece

Tα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποφάσισαν να ενώσουν τη φωνή τους με τα θύματα της βίας, υποστηρίζοντας το κίνημα #metoogreece.

Το #metoogreece αποτυπώνεται σε 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα και θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τα μηνύματα της Ελλάδας ενάντια στη βία, αποδεικνύοντας ότι το γραμματόσημο, εκτός από φορέας πολιτισμού, μπορεί να αποτελέσει και μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, η έκδοση πραγματοποιείται με αφορμή την πρόσφατη ανάπτυξη του κινήματος #metoo στη χώρα μας, που οδήγησε στη δημιουργία σχετικής διαδικτυακής πύλης από την Πολιτεία για τη συλλογή πληροφοριών και καταγγελιών για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και εξουσιαστικής βίας, καθώς και για το συντονισμό δράσεων για την καταπολέμησή τους.

Η Ειδική Έκδοση #metoogreece περιλαμβάνει ένα Τευχίδιο 10 Αυτοκόλλητων Γραμματοσήμων και θα κυκλοφορήσει σε 4.000τμχ που διατίθενται προς 9,00€ έκαστο.

Από τις 19 Μαρτίου θα τα βρείτε:

  • στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, https://bit.ly/3bZu7nD
  • το Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα, Λυκούργου 5 και Απελλού
  • το Κεντρικό Ταχυδρομείο Κατάστημα Θεσσαλονίκης, Βασ. Ηρακλείου 38
  • το Κεντρικό Ταχυδρομείο Κατάστημα Πειραιά, Φίλωνος 36
  • το Κεντρικό Ταχυδρομείο Κατάστημα  Πατρών, Μαιζώνος 32
  • το Κεντρικό Ταχυδρομείο Κατάστημα  Πλατείας Συντάγματος, Μητροπόλεως 2
  • το Κεντρικό Ταχυδρομείο Κατάστημα  Βουλής, Μέγαρο Βουλής
  • τα Ταχυδρομικά Καταστήματα του Δικτύου κατόπιν αιτήσεως στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button