Ένας σκίουρος έκρυψε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Αντιμέτωπος με ένα παράξενο περιστατικό ήρθε ένας άνδρας στη Βόρεια Ντακότα όταν άνοιξε το φορτηγό του και είδε μέσα 160 κιλά καρύδια.

Ένας σκίουρος στην πόλη Φάργκο στην Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, έδειξε το πάθος του, αφού αποθήκευσε 160 κιλά καρυδιών σε αγροτικό αυτοκίνητο.

Όπως είπε ο Μπλι Φίσερ, όταν επέστρεψε σπίτι του μετά από ένα τετραήμερο επαγγελματικό ταξίδι, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανακάλυψε ότι το φορτηγό του ήταν γεμάτο με μαύρα καρύδια, στο μέγεθος μοσχολέμονου. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, τα καρύδια ήταν τοποθετημένα σε κάθε γωνιά του αγροτικού συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα και των φτερών.Ο Μπίλ Φίσερ γέμισε επτά κουβάδες των 23 κιλών ο καθένας. «Έπρεπε να βγάλω τα φτερά και να καθαρίσω όλα τα καρύδια. Και ένω νόμιζα ότι τα είχα μαζέψει όλα, καθώς έστριψα στη γωνία είδα ένα να κυλάει κάτω από το παρμπρίζ στο ύψος του υαλοκαθαριστήρα».

Όσο τρελό κι αν φαίνεται όλο αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Σύµφωνα με τον Μπιλ Φίσερ οι κόκκινοι σκίουροι χρησιμοποιούν από το 2013 το φορτηγό του για να αποθηκεύουν καρύδια από το δέντρο του γείτονα κάθε δύο χρόνια, κατά τον κύκλο ωρίμανσης του δέντρου.

Εξήγησε μάλιστα πως αν και έχει άλλα αυτοκίνητα στην κατοχή του, οι σκίουροι επιλέγουν πάντα το αγροτικό ακόμα και αν το παρκάρει σκοπίμως μακριά από την βελανιδιά.Φυσικά με την πάροδο των ετών ο Μπίλ Φίσερ έχει μάθει να ελέγχει εξονυχιστικά το φορτηγό του μόλις αρχίσουν τα καρύδια να πέφτουν στον δρόμο. Μάλιστα περιμένει να μην υπάρχουν καρποί στο δέντρο ούτως ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης τους από το αγροτικό.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -