ΕΡΓΑΣΙΑ

Επτά βραβεία για τον ΟΠΑΠ στα Event Awards 2019

Με τρία «χρυσά» βραβεία ο ΟΠΑΠ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Event Awards 2019. Στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, ο ΟΠΑΠ απέσπασε συνολικά επτά βραβεία, εκ των οποίων 3 Gold, 1 Silver και 3 Bronze, για προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί.

Στις πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τα φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, καθώς και η αθλητική εκδήλωση «Laser Football».

Τα βραβεία του ΟΠΑΠ

  • Gold βραβείο για την «Ενεργοποίηση Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» (Κατηγορία: Φιλανθρωπική Εκδήλωση / CSR)
  • Gold βραβείο για τα «Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών» (Κατηγορία: Pop-up)
  • Gold βραβείο για το «Laser Football – ΟΠΑΠ Ζήσε την Έκπληξη» (Κατηγορία: Αθλητική Εκδήλωση)
  • Silver βραβείο για το «Legion Run – ΟΠΑΠ Ζήσε την Εμπειρία» (Κατηγορία: Brand / Corporate Experience in an Event)
  • Bronze βραβείο για την «Υποστήριξη Influencer για την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Καμπάνια Social Media)
  • Bronze βραβείο για την «Κερkidα ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Brand Activation & Sales Promotion)
  • Bronze βραβείο για το «PameStoixima.gr // Μεγαλύτερες αποδόσεις – Τεράστιες Κατασκευές» (Κατηγορία: Εκθέσεις / Trade Shows / Road Shows)

Οι δημιουργοί και διοργανωτές των πιο επιτυχημένων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας την περασμένη χρονιά, τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Markou Wine Museum. Σύσσωμη η αγορά των θεματικών εκδηλώσεων της χώρας μας, με περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, έδωσε δυναμικό παρών στην Τελετή Απονομής, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή πίστη και αισιοδοξία της αγοράς για την πορεία και ανάπτυξη του κλάδου. Την τελετή προλόγισε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Ανδρέας Τσιλιφώνης, Πρόεδρος της PACT-Ένωση Παραγωγών Έργων Επικοινωνίας και Executive Producer της Central Athens Film Productions.

Ο Ανδρέας Τσιλιφώνης τόνισε ότι το κάθε βραβείο φέτος είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς βραβεύεται μόλις το 35% των συμμετοχών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζητούμενα της Κριτικής Επιτροπής, όπως το πώς ενσωματώθηκαν οι νέες τεχνολογίες μέσα στο user experience: «Αυτό που θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο στα events είναι το user experience. Πώς ο κάθε θεατής, ακροατής, προσκεκλημένος, όποιος έρθει σε ένα event, θα φύγει με μια καινούρια εμπειρία. Η Κριτική Επιτροπή είχε ένα πάρα πολύ μεγάλο και σύνθετο έργο. Πάρα πολλές συμμετοχές, πολλές κατηγορίες, με ειδική βαρύτητα η καθεμιά, φρέσκες δημιουργικές ιδέες, εφαρμογές σύγχρονης τεχνολογίας που δεν τις ξέραμε μέχρι πέρυσι και πρέπει να τις εκτιμήσουμε φέτος, όλα αυτά φανερώνουν την εξέλιξη, την ωριμότητα, αλλά και την πρόοδο του θεσμού των Event Awards. Αποτέλεσμα; Τα φετινά βραβεία έχουν κριθεί στο νήμα». Τέλος, συμπλήρωσε ότι τα Event Awards εκφράζουν την πολύτιμη σήμερα εξωστρέφεια του τομέα της επικοινωνίας, καθώς και ότι η εν λόγω αγορά διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να καταστήσει τη χώρα μας περιζήτητο προορισμό για events.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button