Εργάτης έσωσε γατάκι δίνοντάς του το φιλί της ζωής!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2019, όταν εργάτης εντόπισε νεκρό γατάκι στο δρόμο και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το σώσει.

Ο Μετίν Κεσκίν, από την Τουρκία, εργαζόταν σε εταιρεία αποκατάστασης και διόρθωσης δρόμων. Ωστόσο, μια μέρα δεν ήταν τόσο συνηθισμένη όσο οι άλλες.

Ένα γατάκι είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μετίν ενώ εργαζόταν με συναδέλφους του στην περιοχή και πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης δρόμων, εντόπισαν το γατάκι αναίσθητο. Η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν δεν δίστασε καθόλου κι έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες.

Δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή και ξεκίνησε να δίνει το «φιλί της ζωής» στο ζωάκι, το οποίο αμέσως επανήλθε στη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -