Εσύ έχεις μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα; Κάνε αίτηση στο online Incubation του Orange Grove

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Incubation προγράμματος του Orange Grove για το 2020, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Για αυτό και το διεθνές startup incubator καλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα την οποία θέλουν να αναπτύξουν, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 (23:59).

 

Ειδικότερα, το onlineIncubation πρόγραμμα του Orange Grove απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την καινοτόμα ιδέα τους και να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη επιχείρηση ή σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξελιχθούν περαιτέρω. Στόχος του φετινού εξάμηνου προγράμματος είναι να προσελκύσει αιτήσεις από κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας προσβλέποντας στην προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Το Incubation πρόγραμμα του Orange Grove βασίζεται σε 12 εβδομάδες εντατικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης των συμμετεχόντων,με επιπλέον αντίστοιχο διάστημα υποστήριξης, που συνολικά θα περιλαμβάνουν εξειδικευμένα trainings,σεμινάρια, bootcampsκαι εξατομικευμένα 1-1s, τα οποία θα διεξάγονται εξ αποστάσεως και θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης/ιδέας. Το 6μηνο Incubationπρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτική καθοδήγηση από διακεκριμένους trainersκαι έμπειρους μέντορες ενώ προσφέρει ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

 

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε τοwww.orangegrove.eu/apply/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα σε Facebook, Twitter και Instagram.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -