Εθνικό θέατρο: Φτιάχνει ρούχα, δώρα και λαμπάδες στο νέο eshop

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Εθνικό θέατρο μπαίνει στην καθημερινή ζωή με ένα κλικ και όλα τα αντικείμενα του πωλητηρίου του Εθνικού έρχονται για πρώτη φορά online.

Το Εθνικό Θέατρο προχωρά στη νέα ψηφιακή εποχή και δημιουργεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο το κοινό θα μπορεί να βρει όλα τα αγαπημένα προϊόντα του. Το eshop του Εθνικού «ανοίγει» την Δευτέρα 19 Απριλίου.

Ανακαλύψτε στο eshop αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts και πολλά άλλα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα που συνδέουν το θέατρο με τις καθημερινές μας συνήθειες.

Προϊόντα εμπνευσμένα από ιστορικές παραστάσεις και από τη δουλειά σπουδαίων σκηνογράφων και ζωγράφων που συνεργάστηκαν με το Εθνικό μας Θέατρο συνυπάρχουν με τη δουλειά νέων σχεδιαστών και δίνουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο τραπέζι ή το γραφείο μας.Ιδιαίτερη θέση κατέχουν και οι δημιουργίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου. Στα διαλείμματα των παραστάσεων, εργαζόμενοι με εμπειρία και μεράκι από τα τμήματα βεστιαρίου, ραπτικής και ειδικών κατασκευών ανακυκλώνουν παλιά υλικά, παλιά προγράμματα αλλά και υφάσματα, τρέσες, κορδέλες, κουμπιά, φερμουάρ και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοστουμιών και θεατρικών αντικειμένων.

Τα υλικά αυτά αξιοποιούνται δημιουργικά και μετατρέπονται σε ξεχωριστές, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες – κοσμήματα, τσάντες, γούρια με πραγματικό άρωμα θεάτρου!

Αναζητήστε τώρα στο ηλεκτρονικό πωλητήριο του Εθνικού και τις ιδιαίτερες χειροποίητες λαμπάδες που μόλις δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια του, για το Πάσχα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -