ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα αίθουσα Παιδικού Σταθμού στο Δήμο Ζωγράφου-Έρχονται ακόμη 6 αίθουσες!

Και νέος Παιδικός Σταθμός και νέα Νηπιαγωγεία στο Δήμο Ζωγράφου

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας βρέθηκε στη νέα αίθουσα Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ζωγράφου στο κτίριο του ΙΒΣΑ στην οδό Κρίνων 24, την Πέμπτη 29/11/2019, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Δήμα και τους συνεργάτες τους.

Η νέα αίθουσα ξεκίνησε τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους μικρούς Ζωγραφιώτες!

Ο κ. Θώδας δήλωσε:

«Όπως είχαμε υποσχεθεί η νέα αίθουσα παιδικού σταθμού ολοκληρώθηκε.

Σε μόλις δυόμισι (2,5) μήνες που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου, οι δεσμεύσεις μας σταδιακά υλοποιούνται.

Ευελπιστούμε στις αρχές Ιανουαρίου να παραδώσουμε άλλες έξι (6) αίθουσες, κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Στόχος μας είναι του χρόνου να δημιουργήσουμε νέο Παιδικό Σταθμό και νέα Νηπιαγωγεία ώστε μέσα σε ένα (1) μόλις χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων μας να ικανοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των συμπολιτών μας.»

 

 

 

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close