Eurolife FFH: 10 πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό υγρό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Eurolife FFH τοποθέτησε μηχανισμούς αντισηπτικού χεριών σε στάσεις λεωφορείων της Αθήνας για να χρησιμοποιούν ελεύθερα οι πολίτες-επιβάτες.

Από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, όλοι οι πολίτες που χρειάζεται, αυτήν την περίοδο, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα μπορούν εύκολα να απολυμαίνουν τα χέρια τους.

Σήμερα που η ατομική υγιεινή είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ευθύνη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, η Eurolife FFH αποδεικνύει πως ένα «πσσστ» έχει τεράστια αξία για όλους – τόσο τους επιβάτες των λεωφορείων, όσο και τους διερχόμενους. Όλες οι στάσεις βρίσκονται σε κεντρικά οδικά σημεία και είναι εξοπλισμένες με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού, το οποίο ανανεώνεται τακτικά.Μια σημαντική δράση από τη Eurolife FFH που στόχο έχει να μάς ευαισθητοποιήσει ως προς την προστασία μας, ενώ παράλληλα διευκολύνει την καθημερινότητά μας και προσφέρει αίσθημα ασφάλειας. Με τις πρωτότυπες στάσεις της, επιδιώκει να μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο στους πολίτες το σημαντικό αυτό μήνυμα και να και συμμετάσχει στην ευαισθητοποίησή τους για την προστασία και την ασφάλειά τους.

Τα σημεία της Αθήνας που θα βρεις τις στάσεις της Eurolife FFH είναι τα εξής:

  • ΚΗΦΙΣΙΑ – Λαμπράκη – Εξ. Ηλεκτρικού Κηφισιάς Στάση: 2η Κηφισιάς
  • ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Λ. Μεσογείων Μετρό Χολαργού Πρ. Αθήνα
  • ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ – Ποσειδώνος Παράδρομος Τροκαντερό: Αφετηρία (Α) με τη ροή του δρόμου
  • ΒΥΡΩΝΑΣ – Καρ. Δημητρίου Στ. Δημαρχείο
  • ΑΘΗΝΑ – Λ. Συγγρού Fix Προς Αθήνα
  • ΑΘΗΝΑ – Λ. Αμαλίας Εν. 6 Πριν Βουλή
  • ΑΘΗΝΑ – Βασ. Σοφίας Εν. Ευαγγελισμού: Ευαγ. (Β)
  • ΑΘΗΝΑ – Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -