Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη πρόβα στο Pala Olimpico

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο, που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2022 και έκανε την πρώτη πρόβα.

Η τραγουδίστρια φορούσε μακρύ ασημί- λευκό φόρεμα και ήταν μόνη της στη σκηνή. Γύρω της, πεσμένες καρέκλες, σε μπλε φόντο.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision, ενώ η Σήλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη. Στον φετινό μουσικό διαγωνισμό μετέχουν 40 χώρες. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Die Together» και θα μετάσχει στον πρώτο ημιτελικό, της 10ης Μαΐου. Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει δύο ημέρες αργότερα και ο τελικός στις 14 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην περσινή Eurovision, θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής επιτροπής τη βραδιά του τελικού, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου θα κάνουν και φέτος τον σχολιασμό της μετάδοσης από την ΕΡΤ.

Ακούστε το τραγούδι:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -