ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Σμαραγδής: Ταινία για τον Τσιόδρα με τίτλο «Ενας καλός πατριώτης»

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο και λέγοντας ότι η ζωή του λοιμωξιολόγου θα μπορούσε να γίνει ταινία.

«Εάν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία», ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στην εκπομπή «Open Ελλάδα». «Ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης» συνέχισε.

«Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα και ο καθηγητής ήταν τυχερός που βρέθηκε αυτός ο πρωθυπουργός, που έχει όμοια χαρίσματα και αυτή η δυάδα έκανε αυτό το θαύμα. Ο Τσιόδρας αποκατέστησε τη φήμη της χώρας στο εξωτερικό σε ένα μήνα. Έγιναν θαύματα» επαίνεσε εκ νέου τον καθηγητή.

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι καλός άνθρωπος, είναι καλός πατριώτης, είναι καλός οικογενειάρχης, αγαπάει τους άλλους ανθρώπους και είναι δοτικός» τόνισε ο Γιάννης Σμαραγδής.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

«Οι σταθερές αξίες του σύμπαντος είναι το καλό και το κακό. Όταν υπηρετείς το καλό σηκώνεις τα βάρη του κόσμου πάνω σου. Όταν υπηρετείς το κακό, προσπαθείς να χαλάσεις αυτό που φτιάχνει το κακό. Ο καθηγητής γνωρίζει πάρα πολύ καλά ό,τι σηκώνει το βάρος της στιγμής μέσα στο χρόνο. Δεν τον απασχολεί ούτε τι θα πουν οι άλλοι ούτε αν θα στραφούν εναντίον του ούτε αν η ιστορία θα μιλήσει γι’ αυτόν. Γι΄αυτό είναι και σπουδαίος» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Back to top button