ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπακογιάννης: Μήνυμα για την Πρωτομαγιά με μια καρδιά από λουλούδια στο Σύνταγμα

Τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους που βγήκαν έξω όσο εμείς μέναμε στα σπίτια μας εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά.

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων συνοδεύεται από την φωτογραφία μιας τεράστιας καρδιάς από λουλούδια που τοποθέτησε για την Πρωτομαγιά ο Δήμος Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος. Η καρδιά αποτελείται από 1500 κόκκινες πετούνιες και τα λουλούδια σε μια εβδομάδα θα μεταφυτευθούν στο Πάρκο Ευαγγελισμού, δίπλα στο νοσοκομείο που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη απέναντι στην πανδημία.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων :

«Σε μία διαφορετική Πρωτομαγιά, θελήσαμε να εκφράσουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, σε όλους τους εργαζόμενους που βγήκαν έξω όσο εμείς μέναμε στα σπίτια μας. Σε όλους εκείνους που έγιναν τείχος και ασπίδα μας μακριά από την ασφάλεια της οικογένειάς τους. Μία κίνηση συμβολική αλλά με συναισθήματα ουσίας, αληθινά».

Δείτε ακόμη:

Πρωτομαγιά στη Νέα Κίο: Εστησαν στεφάνι 2,5 μέτρων με χιλιάδες ροζ τριαντάφυλλα

Πρωτομαγιά στη Νέα Κίο: Εστησαν στεφάνι 2,5 μέτρων με χιλιάδες ροζ τριαντάφυλλα

Πρωτομαγιάτικες κατασκευές για μικρούς & μεγάλους από την Ειρήνη Ανδρούτσου!


Σχετικά άρθρα

Back to top button