Γράμμα στον Άγιο Βασίλη με τη βοήθεια του Πίξελ, του ψηφιακού ταχυδρόμου των ΕΛΤΑ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Τα Χριστούγεννα 2023 απέχουν λιγότερο από ένα μήνα, οπότε αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για μικρούς – και, γιατί όχι, για μεγάλους – να στείλουν το γράμμα τους στον Αϊ-Βασίλη έτσι ώστε να… προλάβει να απαντήσει έγκαιρα και με τα κατάλληλα δώρα.

Πέρα από τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας, τα ΕΛΤΑ δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γράψουν και ηλεκτρονικά στον Άγιο Βασίλη, με τη βοήθεια του ψηφιακού ταχυδρόμου Πίξελ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύνθημα για την έναρξη της αγαπημένης δράσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» δίνει φέτος ο Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος, που αναλαμβάνει, με τα ηλεκτρονικά του εργαλεία, να μεταφέρει στον Άγιο Βασίλη όλα τα γράμματα των μικρών μας φίλων, με πολλή αγάπη και γιορταστική διάθεση.

Μάλιστα, όσοι και όσες στείλουν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας θα λάβουν φέτος απαντητική γιορταστική κάρτα-έκπληξη, την οποία ετοίμασε ο ίδιος ο Πίξελ.

Στο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site των ΕΛΤΑ, το hohoho.elta.gr, παιδιά και ενήλικες θα βρούνε βίντεο με χρηστικές πληροφορίες για το φετινό γράμμα, όπως επίσης και έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις.

Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα βρούνε οδηγίες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους.

Ο ίδιος ο Πίξελ ετοίμασε την φετινή απαντητική γιορταστική κάρτα-έκπληξη των ΕΛΤΑ που θα λάβουν όσοι πιστεύουν στο όνειρο.

Η δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» διοργανώνεται για περισσότερα από 30 χρόνια τώρα δωρεάν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τη φροντίδα όλων των ανθρώπων τους, που στηρίζουν διαχρονικά το σημαντικό αυτό έργο προσφοράς στην κοινωνία.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -