Γυναίκα δίνει το μπουφάν στο σκυλί της που έπρεπε να περιμένει έξω στο κρύο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Κριστίνα Χόλι και ο συνάδελφός της περίμεναν να πάρουν το λεωφορείο στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης όταν πέτυχαν ένα αξιολάτρευτο θέαμα – ένα σκυλί που έτρεχε για μερικές δουλειές με τη μαμά του.

Η μαμά του σκύλου ετοιμάζεται να πάει στο ταχυδρομείο, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούσε να πάρει το κουτάβι μαζί της. Έτσι έκανε ό, τι θα έκανε κάθε μαμά-σκύλου και τον έδεσε προσεκτικά στο δέντρο έξω, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια ζεσταίνει τις καρδιές όλων που παρακολουθούν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έριξε το παλτό της και το έβαλε πάνω από το σκυλί.Στη συνέχεια έκλεισε το παλτό και σιγουρεύτηκε ότι ήταν τυλιγμένο με ασφάλεια και άνεση στο ζεστό μπουφάν.

«Είχε πολύ κρύο και άνεμο. Παρατήρησα ότι έτρεμε. Αμέσως έβγαλε το σακάκι της και κάλυψε το σκυλί καθώς καθόταν. Πίστεψε ότι θα το βγάλει, έτσι έκλεισε και το φερμουάρ», είπε η Xόλι.

Το σκυλάκι καθόταν ακίνητο καθώς η μαμά του τύλιγε το σακάκι της γύρω του και φαινόταν τόσο ενθουσιασμένο που φορούσε κάτι τόσο άνετο. Ήταν σαφές ότι αυτή η γυναίκα θα έπαιρνε μαζί της τον γούνινο φίλο της, αν μπορούσε, αλλά καθώς δεν της επιτρεπόταν, ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετος προς το παρόν.Το αξιολάτρευτο κουτάβι ήταν το κέντρο της προσοχής ενώ καθόταν υπομονετικά στο πεζοδρόμιο, οι άνθρωποι απλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν σταματώντας να τραβήξουν μια φωτογραφία ή να κάνουν ένα σχόλιο.

Τελικά, το λεωφορείο της Χόλι έφτασε στη στάση της και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το σκυλί που φορούσε με υπερηφάνεια το παλτό της μαμάς του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -