ΕΡΓΑΣΙΑ

H Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα πρωτοπορεί και στην Ασφάλεια της υγείας

H Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, στο πλαίσιο των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει υιοθετήσει και με αφορμή τους κινδύνους από την εξάπλωση της πανδημίας COVID- 19 συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων και των συνεργατών της.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας:

  • Εφάρμοσε την τηλε-εργασία, σε συνδυασμό με την εκ περιτροπής εργασία όποτε κρίθηκε αναγκαίο, για όλο το προσωπικό της καθ’ όλη την περίοδο της καραντίνας. Ωστόσο, κατά την ίδια περίοδο, σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή 2 νέα και πετυχημένα προγράμματα στήριξής των επιχειρήσεων ενώ συνεχίστηκε απρόσκοπτα η υλοποίηση των υφιστάμενων προγραμμάτων.
  • Πραγματοποίησε ήδη, με ίδιες δαπάνες, εργαστηριακή μοριακή ανίχνευση SARS COV-2, σε όλους τους εργαζόμενους, μετά τη λήξη της θερινής άδειας του καθενός και μέχρι σήμερα, δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορωνοϊού για κανέναν εργαζόμενο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ή για πρόσωπο του περιβάλλοντος του.

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα εφαρμόζει ειδικό σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας, επιδιώκοντας όχι μόνο την ασφαλή λειτουργίας της αλλά και την προστασία της υγείας του ανθρώπινου κεφαλαίου της από την πανδημία, με σκοπό την συμβολή της στη στήριξη της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button