Helmos Mountain Festival: Αυτό είναι το line up του φεστιβάλ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Helmos Mountain Festival επιστρέφει φέτος από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου και με την προπώληση ακόμα να συνεχίζεται ακόμη, μόλις ανακοινώθηκε το μουσικό line up, που είναι το εξής:

L’Entourloop, NOVEL 729, Villagers of Ioannina City, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Λόγος Τιμής, Ορέστης Ντάντος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Σπανού, Σκιαδαρέσες, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Ταφ Λάθος, Γιάννης Χαρούλης.

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι προ των πυλών

Ραντεβού από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου για το 2ο Helmos Mountain Festival. Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού. Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή …ευτυχίας.

Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ.

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival;

Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα.

Θα έχει συναυλίες; Φυσικά, και θα έχει. Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες.

Θα έχει και γλέντι; Φυσικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.

Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.

Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού – Βουραϊκού. Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL

21 – 24 Ιουνίου
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Καλάβρυτα – Χελμός

Η προπώληση συνεχίζεται στο more.com

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -