Η Aegean διπλασιάζει την αξία του Freedom Pass – Δείτε πως

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Την αξία του Freedom Pass “διπλασιάζει” η Aegean συμβάλλοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η Aegean για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του.

Ισχύει για κρατήσεις έως 31/08/2021 για οποιαδήποτε πτήση εσωτερικού ή εξωτερικού του δικτύου, για ταξίδια από 01/09/2021 μέχρι 30/06/2022

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ:

 

Εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό «FREEDOMPASS»

Συμπλήρωσε τον κωδικό «FREEDOMPASS» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός Κωδικός»
στη φόρμα κράτησης στην αρχική σελίδα.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα το εισιτήριό σας από την AEGEAN

Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31/08/2021, για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, από 01/09/2021 μέχρι 30/062022. Ο διπλασιασμός της αξίας της κάρτας Freedom Pass (έκπτωση 50%) εφαρμόζεται στη συνολική αξία της κράτησης συμπεριλαμβανομένων φόρων και πρόσθετων υπηρεσιών. Εξαιρούνται η ενοικίαση αυτοκινήτου, η στάθμευση στο αεροδρόμιο, η αγορά ταξιδιωτικής ασφάλειας και η δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS. Η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο εφόσον χρησιμοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός «FREEDOMPASS» και η πληρωμή γίνει μέσω της κάρτας Freedom Pass. Αφορά σε ναύλους Economy class και Business class. Η συνολική αξία της αγοράς δεν πρέπει να υπερβαίνει το διπλάσιο του υπολοίπου της κάρτας. Ισχύει για κρατήσεις μέσω του aegeanair.com, olympicair.com, του AEGEAN App και των ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα. Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις κρατήσεων επιτρέπονται βάσει των όρων του ναύλου του αρχικού εισιτηρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -