ΕΡΓΑΣΙΑ

Η εταιρία Καρώνης αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την κρίση του κορονοϊού

Η εταιρία Καρώνης ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο είναι σε λειτουργία!

Ο Νίκος Καρώνης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, τους εργαζόμενους και τους πελάτες, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και με αισιοδοξία ανέλυσε τι θα κάνει αυτό το διάστημα, που τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά λόγω κορονοϊού, στοχεύοντας στην επόμενη μέρα!

Θα πληρώσει τους μισθούς και θα ισοφαρίσει τη ζημιά με την προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Και όσο κρατήσει αυτή η κατάσταση, θα αναβαθμίσει την επιχείρησή του, θα ανανεώσει το χώρο και θα εκπαιδεύσει το προσωπικό με νέα δεδομένα. Αναμένοντας στωικά την επόμενη μέρα, χωρίς να χάσει κανείς τη δουλειά του και χωρίς να καταρρεύσει η εταιρία! Με αισιοδοξία, ψυχραιμία και ευρηματικό νου σηκώνει το βάρος αυτής της κρίσης

Κάτι που όλοι πρέπει να κάνουν αυτήν την περίοδο!!! Να δουν με αυτή την ματιά τις οικονομικές επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας και να αδράξουν κάθε ευκαιρία για επιβίωση.

Καρώνης
Το eshop της εταιρίας: https://e-karonis.gr/

Συγχρόνως, εφαρμόζει αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας και τα μετρά υγιεινής κατά την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η υγεία των εργαζομένων και των πελατών είναι βασική προτεραιότητα, γι αυτό μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 (κορονοϊός) ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ.

Καρώνης
To stock eshop: https://karonis-stock.gr/

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του ιού covid19 & με ευθύνη απέναντι στους πελάτες και τους εργαζόμενους μας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε απόλυτα και στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλες τις οδηγίες υγιεινής για να νιώθουμε όλοι ασφαλείς στο χώρο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε τα eshop μας https://e-karonis.gr/ & το https://karonis-stock.gr/ για stock προϊόντα, τα οποία έχουν την ίδια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και με τις ίδιες χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να αγοράσετε online ότι θέλετε χωρίς να βγείτε στιγμή από το σπίτι σας και αποφεύγοντας το συνωστισμό. Θα παραλάβετε πολύ σύντομα την παραγγελία σας.

Τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιών: 2102633588

Δευτέρα – Παρασκευή : 09.00 – 21.00

Σάββατο : 09.00 – 18.00

Πραγματοποίησε τις αγορές σας με δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα & Πειραιά*

* ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

Η δωρεάν αποστολή ισχύει για διανομή στο ισόγειο σε ώρα που εξυπηρετεί το τμήμα διανομής σε 4 εργάσιμες μέρες. Για διανομή με ραντεβού το κόστος είναι 10€ για ισόγειο +5€ ανά όροφο.

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και θα είμαστε κοντά σας και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με προσφορές που χρειάζεστε. Να προσέχετε για να το περάσουμε κι αυτό όσο γίνεται πιο ανώδυνα.»

Δείτε τι λέει στην κάμερα του ΣΚΑΙ ο επιχειρηματίας Νίκος Καρώνης:


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button