ΕΡΓΑΣΙΑ

Η EUROCERT στο πλευρό των εργαζομένων της κατά του COVID-19

Η EUROCERT αναγνωρίζοντας διαχρονικά τους εργαζομένους της ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο και αξία της εταιρείας, βρίσκεται στο πλευρό τους για την αντιμετώπιση κάθε δύσκολης κατάστασης, επωμιζόμενη το οποιοδήποτε κόστος.

Στην ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, η EUROCERTλαμβάνει κάθε μέτρο το οποίο συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου μετάδοσης του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πνεύμα της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, η EUROCERT διαθέτει δωρεάν στο σύνολο των εργαζομένων της όλα τα μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής κατά του COVID-19, απολυμαίνει συνεχώς τους χώρους και τις επιφάνειες εργασίας, έχει υιοθετήσει ειδικές διαδικασίες ελεγχόμενης πρόσβασης στο κτήριο των γραφείων της, και διασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες μετάβασης του προσωπικού της στα σημεία επιθεωρήσεων ανά την Ελλάδα, καθώς και την ασφαλή επανένταξή τους στο εργασιακό της περιβάλλον.

Διενεργεί συνεχείς θερμομετρήσεις καταγράφοντας, με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, τις ενδείξεις, ενώ το σύνολο του προσωπικού της μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, υπεβλήθη με πρωτοβουλία της εταιρείας, προληπτικά σε διαγνωστικό test, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.

Όλες οι δράσεις κατά του COVID-19 έχουν ενταχθεί σε συγκεκριμένο πλαίσιο διαδικασιών, τις οποίες συνεχώς παρακολουθεί στέλεχος της εταιρείας με γνώση και εμπειρία.

Με τη λήψη των μέτρων αυτών η EUROCERT διασφαλίζει ότι παρέχεται στους εργαζομένους της ένα περιβάλλον που τους εμπνέει εμπιστοσύνη και ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες συνεχίζει απρόσκοπτη.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της EUROCERT:

https://www.eurocert.gr/

Tags

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close