ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η Ντίνα Νικολάου με ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στην εκπομπή της στο MEGA

Γεύση και απόλαυση με τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στην εκπομπή της Ντίνας Νικολάου, Dina’sBakery στο MEGA

Σε μια νέα τηλεοπτική συνεργασία προχωρά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην εκπομπή Dina’sBakery, της καταξιωμένης σεφ Ντίνας Νικολάου.

Ειδικότερα, η νέα τηλεοπτική εκπομπή Dina’sBakery που έκανε πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου 2020 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50, έρχεται να γεμίσει γεύση και αρώματα τα Σαββατοκύριακα μας μέσα από τις ξεχωριστές και λαχταριστές συνταγές που βασίζονται στα εκλεκτά, ποιοτικά και γευστικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο τραπέζι μας καθώς είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και την υψηλή θρεπτική αξία.

Μέσα από την εκπομπή της Ντίνας Νικολάου το κοινό έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει τη μεγάλη ποικιλία των καινοτόμων ζυμαρικών ΗΛΙΟΣτα οποία μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες της δημοφιλούς σεφ συνδυάζονται σε νόστιμες και ιδιαίτερες συνταγές.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’

ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.

11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,

144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,

Email: welcome@heliospasta.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button